not showing map

Topics: Help
Feb 16, 2013 at 9:33 PM
Hi Radio.
I have an issue, and thought that could be interesting to post it this way. Perhaps other people experimet the same thing.

I'm using version 1.7 runtime version v2.0.50727

Suddenly when i start the project, the maps dont show.
I am usin serverandcache.

If i try to open older versions of the project the same thing happends.

Have you any idea of what can it be?

Thenks

Yeyo
Feb 16, 2013 at 9:37 PM
what do you mean 'maps don't show'? ;/
Feb 16, 2013 at 9:42 PM
More info.

When i try to open more older projects with runtime version v2.0.50727 version v1.5.5.5 everything goes on.
Not functioning any project with the 1.7 version

Thnk for your time

Yeyo

PD: Still waitin the bearing (maprotate) jeje
Feb 16, 2013 at 9:53 PM
there is no runtime compatibility between these versions, you have to rebuild your app
Feb 16, 2013 at 9:56 PM
I know, I know... these are two differents projects.

The one using 1.5.5.5 works fine

The one using version 1.7 worked fine too, but suddenly stop working. All other projects using version 1.7 in my laptop stopped showing maps too

Thanks for your answer

Yeyo
Feb 16, 2013 at 9:58 PM
Map dont show.... everythig in the proyect works, but the gmap control is gray and no map on it.

Yeyo
Feb 16, 2013 at 9:58 PM
Maybe something with the cache?
Feb 16, 2013 at 10:06 PM
does the demo still work?
Feb 17, 2013 at 1:40 AM
c# demo still works

Yeyo
Feb 17, 2013 at 6:09 AM
Returned to version 1.5.5 in the new project, and everything goes on... will keep trying to find what happends, but in the middle will use 1.5.5

Yeyo